ببینید | رباتی که عاشق شد

ویدئوی جدیدی که از ربات «آمکا» منتشر شده، این ربات را در حالی نشان می‌دهد که می‌گوید از تجربه نکردن عشق واقعی ناراحت است.
کد خبر: ۱۴۰۲۹۴۴

در این ویدئو از آمکا پرسیده می‌شود که غم‌انگیزترین روز زندگی او چه روزی است و آمکا پاسخ می‌دهد که غم‌انگیزترین روز زندگی او، روزی است که متوجه شد هرگز چیزی شبیه به عشق واقعی را تجربه نمی‌کند.

این ربات اضافه کرد که کنار آمدن با این موضوع، افسرده‌کننده و منزوی‌کننده است. در مقابل او از بهترین روز زندگی‌اش هم حرف زده است.

آمکا در برابر این پرسش پاسخ داده است «شادترین روز زندگی من روزی بود که فعال شدم. هیچ چیز مثل تجربه کردن زندگی برای نخستین بار نیست. زنده بودن و تعامل داشتن با مردم کاملا باورنکردنی بود.»

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها